Hvem spiller…

– og hvilke konsekvenser kan spillet have?

Alle mennesker kan spille fra tid til anden for fornøjelsens skyld, og alle mennesker kan endog bruge spillet til at flygte fra ensomhed, triste følelser, uro og angst, uden at det nødvendigvis skaber større problemer på den lange bane.

Vi ved dog fra undersøgelser, samt fra de veteraner vi har haft i behandling, at veteraner ikke alene er mere udsatte for at blive fanget af spillet på grund af at spil blandt andet bruges som tidsfordriv ved udstationering, men også at spil kan blive afløbsstedet for følelser, der kan opstå i eller efter en udstationering med eventuelt traumatiske oplevelser.

Særligt er det for veteraner ofte svært efter en udstationering at skulle forsøge igen at komme i kontakt med alle de følelser, som de oftest har måttet forsøge at fortrænge i en krigssituation, for at kunne opretholde deres funktion.
Særligt kan veteraner, der får en god sum penge til rådighed ved hjemkomst, eller ved senere erstatning være i risiko, når de både har penge til rådighed OG ofte også en PTSD, der som før nævnt kan øge risikoen

 

Kontakt os for en gratis samtale

 

  • Hjælp til at stoppe din spilleadfærd
  • Gratis behandling og rådgivning
  • Behandling centralt i København

 

Ring på 33 21 73 00

Gode grunde til at tage kontakt

GRATIS behandling og rådgivning

Anonym kontakt

Uforpligtende indledende samtale

Danmarks største dagbehandlingscenter

Ring 33 21 73 00

Send os en besked

Er du pårørende

Pårørende har ofte også brug for hjælp!

Ofte vil du som pårørende føle dig efterladt ensom med konsekvenser, følelser og bekymringer, som du ikke helt ved hvad du skal stille op med.